Haberler & Duyurular
KANSERDEN KORUNMAK İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ
KIRMIZI SEBZELER VE MEYVELER
Domates, kırmızı etli biber, kırmızı turp, çilek, ahududu, nar, kırmızı üzüm
KOYU YEŞİL SEBZELER VE MEYVELER
Brokoli, enginar, ısırgan, kereviz, yeşil yapraklı tüm sebzeler, kivi, yeşil elma
BEYAZ RENKLİ SEBZELER
Sarımsak, soğan, karnıbahar, lahana, beyaz marul
MOR SEBZE VE MEYVELER
Pancar, mor lahana, kara üzüm, yaban mersini, incir, böğürtlen, kara turp
TURUNCU VE SARI SEBZELER
Taze zencefil, toz zencefil, taze zerdaçal, toz zerdaçal, havuç ve turunçgiller Diyetisyen Müjgan Mutlu Kaya
DİYETİSYEN MÜJGAN MUTLU KAYA
04.04.2016