KANSERDEN KORUNMAK İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ

KANSERDEN KORUNMAK İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ

 

KIRMIZI SEBZELER VE MEYVELER
Domates, kırmızı etli biber, kırmızı turp, çilek, ahududu, nar, kırmızı üzüm

KOYU YEŞİL SEBZELER VE MEYVELER
Brokoli, enginar, ısırgan, kereviz, yeşil yapraklı tüm sebzeler, kivi, yeşil elma

BEYAZ RENKLİ SEBZELER
Sarımsak, soğan, karnıbahar, lahana, beyaz marul

MOR SEBZE VE MEYVELER
Pancar, mor lahana, kara üzüm, yaban mersini, incir, böğürtlen, kara turp

TURUNCU VE SARI SEBZELER
Taze zencefil, toz zencefil, taze zerdaçal, toz zerdaçal, havuç ve turunçgiller Diyetisyen Müjgan Mutlu Kaya

DİYETİSYEN MÜJGAN MUTLU KAYA

04.04.2016